Vagina verjonging

Vagina verjonging

Veel meer vrouwen dan je denkt hebben last van een vagina die niet meer zo strak is. Dit kan door allerlei redenen komen, na een bevalling, als je extreem veel bent afgevallen of simpelweg van de ouderdom. Als je hier ook last van hebt, heb je dus niets om je over te schamen, je bent namelijk één van de zovelen. Het is zeer begrijpelijk dat je van dit probleem af wilt. Een strakkere vagina heeft namelijk heel wat voordelen. Het vrijen met je partner wordt veel intenser, ook krijg je meer gevoel over je bekkenbodemspieren. Klinkt het als een droom in je oren? Dan hoef je niet teleurgesteld te zijn want die droom kan werkelijkheid worden. Er zijn namelijk verschillende manieren om jouw een strakkere vagina te bezorgen!

Vagina verjonging
Vagina verjongen met vaxscreme

Vagina verjonging: de ingreep

Ben je direct voor de grove middelen? Dan kan je overwegen om een medische ingreep hiervoor te laten doen. Onthoud echter wal dat dit een drastische methode is voor een vagina verjonging. Het blijft tenslotte een operatie. Het voordeel aan deze operatie is dat het op zicht niet echt pijnlijk is. Best kan je wel eerst even een afspraak maken met een specialist zodat dit kan kijken wat voor jou nodig is, een schaamlipcorrectie of een vagina verkleining.

Smeer Vaxscreme

Een vagina verjonging kan je gelukkige ook doen op een minder drastische manier dan een operatie. Tegenwoordig bestaat er voor alles een crème, gelukkig dus ook om een strakkere vagina te krijgen. Vaxcreme is een gel die er voor zorgt dat het weefsel dat rond de vagina zit, zal oprekken. Dit heeft als gevolg dat het bloed sneller zal stromen door de hogere flexibiliteit van het weefsel. Doordat het bloed sneller stroomt, zullen je spieren strakker gaan staan. Hierdoor zal de huid van de vagina ook mee gaan oprekken waardoor je vagina strakker maken geen illusie meer is.

Vagina verjongingskuur

Train je bekkenbodem

Nog een heel eenvoudige manier om je vagina strakker maken mogelijk te maken is, aan bekkenbodem oefeningen te doen. Als je spieren in je lichaam kan je trainen, ook de spieren van je bekkenbodem. Deze spieren staan allemaal in verbinding met de vagina. Als je deze dus niet genoeg beweegt of traint, geeft dit als resultaat dat de vagina ook slap gaat hangen. Door deze oefeningen te doen kan je deze spieren aansterken wat dan weer een positief effect heeft op je vagina. Je kan overal oefeningen vinden om deze spieren te trainen, dus ga lekker los. In no time heb jij terug een jonge vagina.

Doe een gekke aankoop

Snuffel op het internet eens rond naar vagina balletjes. Het klinkt misschien raar maar het heeft als doel om je bekkenbodemspieren te gaan aanspannen als je deze inbrengt. Dit versterkt op zijn beurt dan weer de huid rondom de vagina. Vagina balletjes bestellen doe je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *