Vagina strakker maken

Simpele oefeningen om de vagina strakker te maken

Dé vagina is de parel van de vrouw. Zij is een prachtjuweel waar je zuinig op moet zijn. Een vagina is iets waar je trots op mag zijn als vrouw. Zij is een van de meest bijzondere delen van het vrouwelijk lichaam. Een vagina maakt jouw vrouw. Zij is iets waar je goed voor moet zorgen. Daar zijn diverse middelen voor. Maar waarom zou je goed voor je vagina moeten zorgen? Wat is daar de reden voor? Kan je een vagina niet gewoon vagina laten zijn? Het antwoord daarop is nee.

Een vagina moet je goed verzorgen. Dit vooral door er goed mee om te gaan, het niet te wassen met rare zeep, de PH-waarde op peil te houden, haar strak en soepel te houden. Niets is zo vervelend als een niet strakke vagina. Een vagina die los hangt, te grote schaamlippen naar buiten steken, dit kunnen allemaal zeer vervelende dingen zijn. Het is belangrijk voor een vrouw dat haar vagina er goed uit ziet. Het zorgt voor zelfvertrouwen, een goed seksleven en voor een lekker in je lijf gevoel. Kortom er zijn genoeg redenen waarom jij een strakke vagina wil, als vrouw. Maar hoe doe je dat? Is dat niet duur? Is dat niet lastig? Eigenlijk zijn het allemaal vragen waar je heel makkelijk nee op kan zeggen, het is iets wat makkelijk uit te leggen is. Hieronder wat simpele oefeningen en tips voor een strakkere vagina.

Train je bekkenbodemspieren

Het meest eenvoudige om een strakke vagina te creëren is: je bekkenbodemspieren trainen! Maar hoe doe je dat. Je kan gemakkelijk veel oefeningen op internet vinden. Maar een van de simpelste is toch wel de volgende, deze twee zijn tevens handig om je bekkenbodemspieren te lokaliseren.

 

vagina strakker maken door bekkenbodemspieroefeningen
vagina strakker maken door bekkenbodemspieroefeningen

 

  1. Het is belangrijk dat je weet waar je bekkenbodemspieren zitten. Hier kom je achter door plat op de grond te gaan liggen. Trek vervolgens je knieën op en laat je voeten op de grond staan. Je trekt je buik wat op en spant je spieren aan (net alsof je een rits dicht doet). Blaas daarna langzaam je adem uit, en laat tegelijkertijd je spieren los. Dit doe je tien maal achter elkaar. Nu je weet waar je bekkenbodemspieren zitten, kun je deze overal aanspannen en weer los laten. Door dit iedere dag te doen, worden je spieren steeds sterker en je vagina strakker. Deze oefening kan je makkelijk overal doen. Je kan hem doen op een stoel, tijdens een busreis, het fietsen, paardrijden en koken. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden te bedenken.
  2. Een andere manier om je bekkenbodemspieren te herkennen is door een tampon in je vagina te doen, hem vast te klemmen en er weer uit te duwen. Je kunt ook je plas onderbreken en dan weer loslaten, echter raad ik dit liever af omdat deze oefening niet goed is voor je blaas.

Crème voor een strakkere vagina

Heb je de oefeningen gedaan? Probeer dan eens een crème voor een strakkere vagina. Het maakt je vagina zacht, zorgt ervoor dat hij naar binnen trekt, laat jouw vagina weer stralen. Het is een unieke methode om jouw vagina strakker te maken. De crème heet Vaxcreme en  is makkelijk te verkrijgen. In combinatie met bovenstaande simpele oefeningen is binnen no-time jouw vagina weer in top conditie.

Zo zie je maar het is hartstikke eenvoudig om goed voor jezelf te zorgen. Laat je niet kisten en zorg dat je goed in je vel zit. Doe regelmatig bekkenbodemspieroefeningen, zodat je vagina jong en strak blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *