4 oplossingen om weer een strakke vagina te krijgen

Wanneer je al een tijdje last hebt van een vagina die niet meer zo strak is of van schaamlippen die uitsteken, dan droom je waarschijnlijk al lang van een strakke vagina en normale schaamlippen. Je hebt je misschien al suf gepiekerd naar oplossingen maar niets kunnen bedenken. Dan zal dit artikel voor jou een plezier zijn om te lezen want hierin kan je 4 tips vinden om terug die strakke vagina van vroeger te krijgen. Geen moeilijke oplossingen, het gaat van een intieme verstrakkende creme tot gezonder leven.

Oplossing 1: leef gezond

Ja, je leest het goed, aan vagina verjonging doen kan door gezond te (gaan) leven. Wanneer je dit al doet, dan kan je deze oplossing overslaan en meteen naar de volgende gaan. Wanneer je echter van jezelf weet dat je er niet echt een al te gezonde levensstijl op nahoudt, dan kan je deze oplossing misschien toch eens gaan toepassen. Wanneer je voldoende water drinkt, 1,5 liter tot 2 liter per dag, dit combineert met gezond en gevarieerd eten en wat sport, dan merk je vanzelf dat dit wonderen zal doen voor je vagina.

Oplossing 2: intieme verstrakkende creme

Ook dit lees je goed, er bestaat wel degelijk een creme die je vagina weer strak kan maken en je schaamlippen er terug mooi kan laten uitzien. Dit godsgeschenk heeft de naam Vaxs. Deze manier van vagina verjonging is heel gemakkelijk en helemaal niet duur. Je kan deze creme gewoon online bestellen en hem thuis laten sturen. Je hoeft dus niet de stap te zetten om ernaar te vragen bij de apotheek of de drogisterij.

Oplossing 3: koop balletjes voor in je vagina

Wanneer je dit artikel leest, zal je waarschijnlijk schrikken van deze oplossingen en nooit gedacht hebben dat de oplossingen zo eenvoudig waren. Wel bij deze is er nog een derde eenvoudige oplossing: vagina balletjes kopen en deze inbrengen in de vagina. Je zal je bekkenbodemspieren hiervoor moeten trainen om deze te kunnen inhouden. Deze spieren staan in verbinding met de vagina en wanneer deze spieren dus strakker worden zal je vagina vanzelf volgen. Bestel vagina balletjes

Oplossing 4: praat met je huisarts

Als je al deze oplossingen hebt geprobeerd en niets lijkt te helpen, dan kan je misschien best eens even gaan praten met de huisarts. Hij kan samen met jou kijken wat het probleem is en kijken of er eventueel nog andere oplossingen zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan hij je nog altijd doorverwijzen naar een specialist voor een vagina correctie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *