Je vroegere, strakke vagina terug dankzij deze tips!

Je vagina strakker maken, het zal voor vele vrouwen klinken als een droom die helaas niet werkelijkheid kan worden. Wel dan is er voor deze vrouwen heel goed nieuws. Je kan wel degelijk je vagina strakker maken, het is geen droom. Er zijn verschillende manieren om je strakke vagina van vroeger weer terug te krijgen. Lees dit artikel dus goed en je kan voorgoed vaarwel zeggen tegen die uitgelodderde vagina!

Train je spieren

Het is heel eenvoudig: wanneer we terug een platte of strakke buik willen krijgen, wat moeten we dan doen? Helaas ja, heel veel trainen. Dit principe geldt even goed voor je vagina. Wil je terug een strakke vagina? Dan moet je ook gaan trainen. Je kan je vagina op verschillende manieren trainen. Maak al eens een begin door speciale oefeningen voor de vagina of bekkenbodemspieroefeningen te gaan doen. Deze oefeningen zijn speciaal gericht op het strakker magen van de vagina en de zone daarrond. Ook bestaan er speciale vagina balletjes die je kan inbrengen. Er hangen een drietal balletjes aan een touwtje en die moet je proberen in te houden in je vagina door je bekkenbodemspieren te gaan aanspannen. Op deze manier blijven de balletjes zitten. Wanner je dit regelmatig doet zal je merken dat deze spieren strakker worden en de huid rond de vagina dus automatisch weer strakker komt te zitten.

Medische ingreep

Het klinkt enorm pijnlijk maar je kan ook een medische ingreep ondergaan om de boel beneden wat aan te strakken. Wel al zeker één geruststelling: pijnlijk is het absoluut niet. Dit wordt toch gezegd door de vrouwen die al een schaamlipcorrectie of operatie aan de vagina hebben laten uitvoeren. Het is zeer effectief hoewel het natuurlijk wel een stevig kostenplaatje heeft. Denk er dus goed over na, vooraleer je zo’n medische ingreep laat uitvoeren. Praat er uitvoering over met de specialist en wees er zeker van dat er geen andere oplossingen voor jou bestaan.

vaxs kopen, vaxs creme bestellen
Vagina verjongingscrème

Smeer Vaxs verstrakkende gel

Naast bekkenbodemspieroefeningen en een operatie kan je ook simpelweg Vaxs gaan smeren. Dit is een intieme verjongingsgel die speciaal ontwikkeld is voor de vagina. Hij brengt de elasticiteit weer in de huid van je vagina en je verdere intieme zone. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is naar https://vaxcreme.nl/bestellen gaan, vaxscreme bestellen en de gel zijn werk laten doen. Je zal merken dat naarmate de tijd vordert en je vaker Vaxs zal gaan smeren, de vagina stilaan terug strakker zal gaan worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *