Je schaamlippen verkleinen zonder medische ingreep

Wanneer je je al jaren suf piekert over je vagina omdat deze niet meer strak genoeg is of omdat je schaamlippen te groot of te klein zijn, dan ben je na verloop van tijd bereid om alles te proberen. Zelfs een medische ingreep zou je overwegen om te laten doen. Hoewel het geen pijnlijke operatie zou zijn, kan je best proberen om je schaamlippen verkleinen mogelijk te maken op andere manieren. Gelukkig zijn die er ook. Zo heb je tal van oplossingen en zijn ze soms gemakkelijker en meer voor de hand liggend dan je zou vermoeden.

vaxs kopen, vaxs creme bestellen
Vagina verjongingscrème

Schaamlippen verkleinen met een gel

Een schaamlipcorrectie heeft zo zijn nadelen, het is duur, kan vervelend zijn en je laat toch liever niet in je snijden wanneer het niet hoognodig is. Maar je kan ook een schaamlipcorrectie zonder operatie ondergaan. Klinkt goed toch? Je kan namelijk ook je schaamlippen verkleinen met een gel. Deze gel noemt Vaxcreme en is speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Het is een verjongingsgel die het weefsel rondom de vagina weer strakker zal maken. Het bloed zal weer gemakkelijker door deze zone stromen met als gevolg dat de spieren steviger zullen worden en je huid dus als vanzelf strakker wordt. Hierdoor zullen je schaamlippen dus gaan verkleinen. Vaak lijkt het alsof je te grote schaamlippen hebt terwijl het vaak gewoon de huid van de schaamlippen is die wat hangt en uitgerokken is.

Doe speciale oefeningen

Naast een schaamlipcorrectie zonder operatie door een gel kan je ook speciale oefeningen doen om je schaamlippen en je vagina te trainen. Inderdaad, net zoals je gaat sporten voor bijvoorbeeld je armen, buik of benen. Je vind op internet tal van deze oefeningen die speciaal zijn uitgerust voor je bekkenbodemspieren. Deze spieren staan allemaal in verbinding met elkaar en met voldoende training zullen deze spieren weer strakker worden waardoor je vagina en schaamlippen weer gaan verjongen.

vaxs kopen, vaxs creme bestellen
Vagina verjongingscrème

Eet gezond en drink genoeg

Het klinkt misschien vreemd maar je levensstijl en je voedingspatroon onder de loep nemen kan wonderen doen voor je vagina. Het is algemeen geweten dat we gezond moeten eten, genoeg moeten drinken en vaak moeten bewegen. Dit is effectief zo en dit is niet alleen in het voordeel van je huid of buik maar is dus ook positief voor je vagina! Om je schaamlippen verkleinen mogelijk te maken heb je dus helemaal niet de duurste operaties of producten nodig. Met een klein beetje moet, lef en wilskracht krijg je vanzelf die strakke vagina met mooie schaamlippen terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *