Hoe schaamlippen verkleinen?

Een onderzoek heeft uitgewezen dat heel wat vrouwen last hebben van te grote schaamlippen. Het kan dus best zijn dat jij er ook één van bent. Weet dan dat je je hiervoor dus niet hoeft te schamen en dat er voor dit probleem ook oplossingen bestaan. Bij te grote schaamlippen wil het vaak zeggen dat je schaamlippen een stuk uit je vagina uitsteken wat natuurlijk niet fijn is. Het toont niet mooi en het voelt niet goed aan. Gedaan met deze negatieve gevoelens want er zijn verschillende oplossingen, dit gaat van medische ingrepen, tot een crème tot meer beweging.

vaxs kopen, vaxs creme bestellen
Vagina verjongingscrème

Correctie of verkleining

Als je je te grote schaamlippen echt kotsbeu bent dan moet je misschien eens een schaamlipcorrectie overwegen? Dit is een medische ingreep waarbij onder verdoving, de binnenste of buitenste schaamlippen kleiner worden gemaakt. Het is pijnloos, het enige neveneffect dat je ervan kan ondervinden is dat je een aantal dagen wat moeilijker kan gaan zitten. Houd er wel rekening mee dat deze schaamlipcorrectie een duur kostenplaatje heeft. Je kan maar beter een goede spaarrekening hebben want de kosten lopen al gauw op tot een paar duizend euro.

Eet gezond en sport

Heb je dit bedrag niet op je bankrekening staan? Wees dan niet getreurd want er zijn gelukkig nog andere methodes die geen geld kosten. Om te beginnen kan je al eens naar je voedingspatroon gaan kijken want, eet je wel gezond? Drink je wel genoeg water? We weten allemaal dat het o zo belangrijk is voor ons lichaam maar vergeet niet dat dit ook belangrijk is voor je vagina. Heel veel water drinken is goed voor de huid en zorgt ervoor dat deze lekker strak blijft.

Koop een crème voor de vagina

Heb je ooit al gehoord van Vaxscreme? Als je hier nog geen kennis mee hebt gemaakt, dan wordt dit hoog tijd. Vaxs is een natuurlijke gel die je aanbrengt in en rond de vagina. Deze gel zal ervoor zorgen dat het weefsel in en rond de vagina versterkt wordt. Versterkt weefsel zal op zijn beurt gaan zorgen voor strakkere spieren. Hierdoor zal je vagina dus niet meer gaan uit lodderen en zijn je frustraties voorgoed verleden tijd!

Train je bekkenbodemspieren

Nog een oplossing die geen geld kost, enkel wat tijd vraagt, is trainen. Naast een sport beoefenen kan je speciale oefeningen doen om je bekkenbodemspieren te versterken. Deze staan namelijk in verbinding met je vagina. Als je deze weinig of niet gebruikt zullen deze spieren gaan verslappen. Je kan dus zo je spieren gaan versterken waardoor je vagina terug strakker zal worden.

vaxs kopen, vaxs creme bestellen
Vagina verjongingscrème

Je maakt het dus zo duur of goedkoop als je zelf wilt. Weet dat je met dit probleem niet hoeft te blijven rondlopen. Als je niet goed weet naar wie je hiermee moet gaan met dit probleem kan je ook altijd eens raad gaan vragen bij je huisarts. Deze zal je dan doorverwijzen naar een specialist om te kijken wat juist het probleem is en welke oplossing voor jou het meest geschikt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *